Εν ενεργεία βουλευτής Ροδόπης αποκαλεί τον Τούρκο πρωθυπουργό Μπιναλί Γιλντιρίμ "πρωθυπουργό μας";

Freepen.gr - Μετά την παρουσία του σε εκδήλωση στην Προύσα με σημαίες της Δυτικής Θράκης (σχετική δημοσίευση) τον περασμένο Μάιο, ο βουλευτής Ροδόπης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ιλχάν Αχμέτ επανέρχεται στο προσκήνιο σε εκδήλωση στο χωριό Δροσιά του δήμου Αρριανών-νομού Ροδόπης, στις 21/6/2017 στο λόφο Ερενλίκ στο τέλος του χωριού, όπου μετά από ένα μεγάλο διάστημα συνεχίστηκε πάλι η παράδοση του δείπνου ιφτάρ.

Όπως αποκαλύπτουν τα ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΕΑ μεταφράζοντας σχετικό ρεπορτάζ του rodopruzgari.com 
ο Ιλχάν Αχμέτ ανέφερε πως αυτό το Ραμαζάνι στην Δυτική Θράκη πέρασε διαφορετικά, ότι το διάστημα αυτό που άρχισε με την επίσκεψη του υφυπουργού Εξωτερικών, συνεχίστηκε με την φιλοξενία του κυρίου Πρωθυπουργού και δήλωσε:

"Καταρχήν ευχαριστώ αυτούς που έγιναν αιτία και μόχθησαν ώστε μετά από 13 χρόνια από τον ερχομό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, να έρθει εδώ ο πρωθυπουργός μας. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Κύριο Μουφτή μας που στηρίζει τα ιφτάρ που οργανώνονται σε κάθε χωριό με τις προσπάθειες του κόσμου μας..."

Ακολουθεί το επίμαχο απόσπασμα όπως το εντοπίσαμε στο http://rodopruzgari.com/item/6839-d%C3%BCndarl%C4%B1%E2%80%99da-iftar-gelene%C4%9Fi-canland%C4%B1r%C4%B1ld%C4%B1.html

πρωθυπουργός μας = Başbakanımız


Είναι πλέον αναγκαίο να δοθούν οι απαραίτητες διευκρινίσεις από το βουλευτή όσον αφορά το δημοσίευμα και τα όσα του αποδίδονται, αλλά και το ΠΑΣΟΚ να πάρει θέση.

Φυσικά ο κ. Ιλχάν Αχμέτ εφόσον ευσταθούν τα παραπάνω, από την πλευρά του πολύ καλά πράττει.

Εμείς απλά να θυμίσουμε ότι το όριο του 3% εφαρμόστηκε για πρώτη φορά το 1993 για να μην μπορούν να εκλέγονται βουλευτές στη Θράκη με αμφιλεγόμενη δράση όπως ο Σαδίκ και ο Φαΐκογλου. 

Τελικά τους ενέταξαν στους συνδυασμούς τους τα πολιτικά κόμματα στο κυνήγι της ψήφου και της εισόδου στη Βουλή εκλέγοντας περισσότερους.

Ο κ. Αχμέτ είχε πολιτευθεί με τη Νέα Δημοκρατία πριν εκλεγεί για πρώτη φορά βουλευτής με το Ποτάμι από το οποίο αποχώρησε ώστε να ενταχθεί στη συνέχεια στη Δημοκρατική Συμπαράταξη.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail