Μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ: 90% θα λάβει ο Ασαντ αν γίνουν τώρα εκλογές - Απίστευτη η ενότητα όλων των Σύριων ανεξάρτητα θρησκείας!

Press Service of the President of Syria
Freepen.gr - Ο πρόεδρος της Συρίας, Μπασάρ Ασαντ, θα λάβει το 90 τοις εκατό των ψήφων εάν διεξαχθούν σήμερα εκλογές στη Συρία με βάση τις πρόσφατες πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν, δήλωσε στο πρακτορείο Σπούτνικ ο Γερουσιαστής της Βιρτζίνια, ο Σκαντάν, μέλος της Γερουσίας της Virginia Richard Black.

«Έχω ανθρώπους που εργάστηκα πολύ στενά μαζί τους και οι οποίοι συλλέγουν πληροφορίες από τη Συρία ... και πολλά ενδιαφέροντα πράγματα προέρχονται από τις εκθέσεις που παρέλαβα», σημείωσε ο Black. «Αυτήν την στιγμή θα έλεγα αν θα μπορούσατε να διεξαγάγετε εκλογές στη Συρία ο Πρόεδρος Ασαντ πιθανότατα θα επανεκλεγεί με το 90% των ψήφων και αυτό θα περιλαμβάνει και τις περιοχές που καταλαμβάνουν τρομοκράτες».

Ο Black συναντήθηκε με τον Assad κατά τη διάρκεια επίσκεψης στη Συρία τον Απρίλιο του 2016.

Ο γερουσιαστής δήλωσε ότι οι μυστικές υπηρεσίες αποκάλυψαν πως «οι άνθρωποι υποστηρίζουν απόλυτα τον Πρόεδρο Ασαντ και την πρώτη κυρία Ασμα Ασαντ, που νομίζω ότι είναι μία από τις πρώτες κυρίες του κόσμου».

"Εντελώς άνθρωποι της αυτοθυσίας" πρόσθεσε ο γερουσιαστής. "Σε αντίθεση με πολλούς ηγέτες του κόσμου, δεν είναι άπληστοι, δε γεφυρώνουν τον εθνικό πλούτο, θυσιάζουν τον εαυτό τους για το μέλλον του έθνους τους κι έτσι οι άνθρωποι τους αγαπούν".

Ο Black τόνισε επίσης ότι υπάρχει "ολική ενότητα" μεταξύ του συριακού στρατού αλλά και ανάμεσα στις θρησκευτικές ομάδες:

"Υπάρχει σχεδόν η ολική ενότητα των θρησκειών, οι Χριστιανοί, οι Αλαβίτες, οι Σουνίτες, οι Σιίτες, οι Δρούζοι,, όλοι αγωνίζονται για να διατηρήσουν τη Συρία".

Με άλλα λόγια ήθελαν να διαλύσουν τη Συρία αλλά δεν το κατάφεραν!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail