"Ταγίπ 300 δωματίων καλοκαιρινό σπίτι τι θα το κάνεις;"

Αναδημοσίευση από: tourkikanea.gr

Ο βουλευτής Ακίν Ουστουντάγ του κόμματος CHP, δήλωσε πως στην περιοχή Γκιόκοβα του χωριού Οτλούκ της Μαρμαρίδας άρχισε η κατασκευή ενός ¨καλοκαιρινού μεγάρου¨ για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και πρόσθεσε πως η κατασκευή αυτή  δεν είναι νόμιμη.

Σε συνέντευξη τύπου που έδωσε στις 14/6 ο βουλευτής Μούγλων του CHP Ακίν Ουστουντάγ, δήλωσε πως στο χωριό Οτλούκ της Μαρμαρίδας κατασκευάζεται ¨καλοκαιρινό μέγαρο¨ για τον Ερντογάν. Ο Ουστουντάγ ανέφερε πως στην θέση του 4 δωματίων σπιτιού ρης εποχής Τουργκούτ Οζάλ, κατασκευάζεται ένα κατάλυμα με 300 δωμάτια και με τείχη τα οποία διακρίνονται από το διάστημα. Ο Ουστουντάγ υποστήριξε ότι στην περιοχή που κατασκευάζεται το οίκημα δεν επιτρέπεται η δόμηση.

300 δωματίων καλοκαιρινό σπίτι τι θα το κάνεις;

Ο Ουστουντάγ είπε πως η περιοχή εκεί είναι δάσος με θάμνους και ότι σχεδιάζεται ένα καλοκαιρινό μέγαρο 300 δωματίων στο οποίο θα εργάζονται 400 άτομα. Ο Ουστουντάγ ανέφερε πως το σπίτι αυτό εφάπτεται στην θάλασσα και ότι σχεδιάζεται να κατασκευαστεί προβλήτα. Τέλος δήλωσε: ¨ Μα τι θα το κάνεις 300 δωματίων καλοκαιρινό σπίτι;  Θα βάζεις μήπως να κάνουν διακοπές εκεί όλη η δυναστεία σου ή μήπως θα κάνουν διακοπές εκεί οι πρίγκιπες του Κατάρ με τα πολλά παιδιά; Η μεγάλη προβλήτα για ποιόν γίνεται; Μήπως θα αγκυροβολήσουν εκεί οι πλούσιοι Άραβες σεΐχηδες του Κατάρ; ¨.

Eιδική απόφαση για το αυθαίρετο καλοκαιρινό μέγαρο

O Ουστουντάγ τόνισε πως ο χώρος βρίσκεται 500 μέτρα μέσα σε περιοχή προστατευόμενη και έδειξε φωτογραφίες από την κατασκευή.  Ο Ουστουντάγ υπενθύμισε πως το χωριό εκεί είναι περιοχής 1ου βαθμού προστασίας  και ότι υπήρξε αλλαγή στον πολεοδομικό σχεδιασμό.
…………

Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...