Σκηνές Αποκάλυψης! Ο πύργος της κολάσεως στο Λονδίνο - Τυλίχθηκε στις φλόγες κτίριο 27 ορόφων

φωτο: twitter @CBieszad
Freepen.gr - Σκηνές από τη γνωστή ταινία "Ο πύργος της κολάσεως" ζωντάνεψαν τις πρώτες πρωινές ώρες στο κτίριο Grenfell Tower στην περιοχή (Lancaster West Estate στο δυτικό Λονδίνο.

Η πυρκαγιά ξέσπασε τις πρώτες πρωινές ώρες στον ουρανοξύστη των 27 ορόφων ενώ στο κτίριο διέμεναν περίπου 300 άτομα..

 Μεγάλος αριθμός χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο, ενώ πολλοί δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες επί τόπου ωστόσο υπάρχουν αναφορές πως ορισμένοι δεν μπόρεσαν να εξέλθουν του κτιρίου ενώ άλλοι πήδηξαν από τα παράθυρα.

Στο σημείο βρίσκονται 40 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και 200 πυροσβέστες, ενώ η φωτιά επεκτάθηκε από τον δεύτερο όροφο του κτιρίου προς τα πάνω

Πάντως εκφράζονται πλέον από τις αρχές ανησυχίες ότι υπάρχει κίνδυνος κατάρρευσης του κτιρίου καθώς μετά από αρκετές ώρες πυρκαγιάς, τα δομικά στοιχεία ενδέχεται να μην αντέξουν.




Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail