Απασφάλισε ο Μηλιός! «Μεγάλη επιτυχία: Κλείδωσε η λιτότητα μέχρι το 2060 και η αφαίμαξη του λαού»

φωτο από: efsyn
Freepen.gr - Το πάλαι ποτέ κραταιό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, επικεφαλής του οικονομικού τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ την περίοδο 2012-2015 και νυν πρόεδρος του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, οικοομολόγος Γιάννης Μηλιός "χτύπησε" μετά από πολύ καιρό μέσα από το twitter:

 "Μεγάλη επιτυχία:Κλείδωσε η λιτότητα μέχρι το 2060! Και μέχρι το 2023 αφαίμαξη των λαϊκών στρωμάτων για πλεονάσματα 3,5% του ΑΕΠ."



Λίγο πριν το επίμαχο σχόλιο, ο κ. Μηλιός είχε επαναφέρει συνέντευξή του το 2015 στην τοπική εφημερίδα της Χίου «Απλωταριά» με την οποία καλούσε την ελληνική κυβέρνηση να καθυστερήσει την αποπληρωμή των δανειακών της υποχρεώσεων, ο Γιάννης Μηλιός πάει ένα βήμα παρακάτω προτείνοντας «να διακόψει κάθε διαπραγμάτευση μέχρις ότου αποσυρθούν οι παράλογες απαιτήσεις της άλλης πλευράς»
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail