Κατασκοπευτικό θρίλερ στην Ινδονησία με Τούρκο NBAer - Πως κατάφερε να γλυτώσει από τις μυστικές υπηρεσίες

Ο Enes Kanter εξιστορεί τα όσα έζησε
Freepen.gr - Ένα πρωτοφανές κατασκοπικό θρίλερ με στόχο τον NBAer των Oklahoma City Thunder, Enes Kanter, έλαβε χώρα την προηγούμενη εβδομάδα, ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών και του στρατού της Ινδονησίας ενώ κρατήθηκε προσωρινά σε αεροδρόμιο της Ρουμανίας.

Ο Kanter εμφανίστηκε στο "CBS This Morning" τη Δευτέρα και ανέφερε ότι το πρόβλημα ξεκίνησε ενώ βρισκόταν στην Ινδονησία την προηγούμενη εβδομάδα.

«Κοιμόμουν αλλά γύρω στις 2:30 ο μάνατζέρ μου, μου χτύπησε την πόρτα μου. Είπε ότι η μυστική υπηρεσία και ο ινδονησιακός στρατός με έψαχναν επειδή η τουρκική κυβέρνηση τους ενημέρωσε πως είμαι επικίνδυνος άνθρωπος», δήλωσε ο Kanter.

«Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνουμε. Ξεφύγαμε από τη χώρα και πήγαμε στη Σιγκαπούρη, στη συνέχεια ήρθαμε στη Ρουμανία» πρόσθεσε.

Ο Kanter σημείωσε ότι δέχεται απειλές θανάτου σχεδόν κάθε μέρα, ενώ η Τουρκία ανακάλεσε το διαβατήριό του σε αντίποινα για τις πολιτικές του απόψεις.

Όταν ερωτήθηκε για το πώς ταξίδεψε στις ΗΠΑ από το Λονδίνο μετά την ακύρωσή του διαβατηρίου του, ο Kanter δήλωσε: "Θέλω να πω ευχαριστώ στην Homeland Security, στο State Department, στο Oklahoma City Thunder, στο NBA, στο NBPA".

Ο Kanter δήλωσε ότι έχει γίνει στόχος του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, επειδή υπήρξε ιδιαίτερος επικριτικός απέναντί του.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail