Double score σε νέα δημοσκόπηση για τη ΝΔ - Δεύτερη σερί καταγραφή για κόμμα-έκπληξη

Freepen.gr - Διπλάσιο σχεδόν ποσοστό και διαφορών που κυμαίνεται στο 16% ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και το ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει η νέα δημοσκόπηση του ΠΑ.ΜΑΚ. για τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Συγκεκριμένα στην εκτίμηση της πρόθεσης ψήφου:

ΝΔ 32,5%
ΣΥΡΙΖΑ 16,5%
ΧΑ 7,5%
ΚΚΕ 7,5%
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ 5,5%
ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ 2,5%
ΑΝΕΛ 2%
ΑΝΤΑΡΣΥΑ 2%
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ 1,5%
ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 1,5%
ΛΑ.Ε. 1%
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ 1%
ΑΛΛΟ 4,5%
ΔΞ/ΔΑ 14,5%


Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι η δεύτερη συνεχής καταγραφή της Ελληνικής Λύσης για την όποια είχε φιλοξενηθεί εγκαίρως άρθρο στη Freepen.gr αναλύοντας το πως αυτό το νέο τότε κόμμα μπορεί να μπει στη Βουλή. Η προηγούμενη ήταν της Pulse για τον τηλεοπτικό σταθμό Action24 πριν λίγες ημέρες όπου της έδινε 1,5%.

Όπως και στην περίπτωση Λεβέντη το πρώτο βήμα είναι η αναφορά στις δημοσκοπήσεις.

Οι ερωτηθέντες δηλώνουν δυσαρεστημένοι με την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση, ενώ η πλειοψηφία θεωρεί ότι τα νέα μέτρα που έφερε, είναι ένα 4ο μνημόνιο. 

Σχεδόν το 80% εκτιμά πως θα πληγούν τα εισοδήματά του από τα νέα μέτρα, ενώ μόνο το 10% των πολιτών νιώθει αισιοδοξία λόγω των αντιμέτρων.
Το 73,5% πιστεύει ότι η κυβέρνηση δεν διαπραγματεύεται αποτελεσματικά μια ουσιαστική μείωση του χρέους.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail