Καλπάζει ασταμάτητος ο Τίγρης - Συριακός Στρατός: Πριν φύγει ο Μάης θα είμαστε μέσα στη Ράκκα!

Freepen.gr - Η επανεκκίνηση της επίθεσης του Συριακού Στρατού στο ανατολικό Χαλέπι έχει φέρει τις ομάδες του Τίγρη και των Τσιτά σε απόσταση αναπνοής από το τελευταίο προπύργιο του ISIS στην επάρχια, τη Maskanah .

Υποστηριζόμενοι από τις βαριές ρωσικές αεροπορικές επιδρομές, οι Τίγρεις του Συριακού Αραβικού Στρατού επιτέθηκαν σε μια ομάδα χωριών που βρισκόταν βόρεια της Maskanah και μέσα σε λίγες ώρες απελευθέρωσαν τα χωριά Battoushiyah, Salhiyah, Jubab Kabir, Jubab Saghir και Sharmiyah διαλύοντας την άμυνα του Ισλαμικού Κράτους.

Μια στρατιωτική πηγή δήλωσε στη Al-Masdar News τη Δευτέρα ότι ο Συριακός Αραβικός Στρατός αναμένεται να φτάσει στη Maskanah μέχρι το τέλος της εβδομάδας. 

Αν επαληθευτεί αυτό το σενάριο, τότε ο στρατός θα μπορούσε να πατήσει ξανά το πόδι του στην επαρχία της Ράκκα μέχρι τα τέλη του Μαΐου.

Ακολουθεί πρόσφατο φωτογραφικό και οπτικό υλικό από τις επιχειρήσεις του Συριακού Στρατού στο ανατολικό Χαλέπι.











Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail