Ισραηλινός υπουργός: Ήρθε η ώρα να δολοφονήσουμε τον Ασαντ!

Freepen.gr - Ο Ισραηλινός Υπουργός Στέγασης και Κατασκευών, Γιοάν Γκαλάντ, δήλωσε στο πλήθος στο συνέδριο της Ιερουσαλήμ ότι ο Σύριος Πρόεδρος «δεν έχει θέση σε αυτόν τον κόσμο».

«Η πραγματικότητα της κατάστασης στη Συρία είναι ότι εκτελούν ανθρώπους με τη χρήση κατευθυνόμενων χημικών επιθέσεων εναντίον τους και καίνε τα πτώματά τους, κάτι που δεν έχουμε δει εδώ και 70 χρόνια", δήλωσε ο Γκαλάντ σε σχέση με το Ολοκαύτωμα σύμφωνα με τους The Times of Israel.

«Κατά την άποψή μου, διασχίζουμε μια κόκκινη γραμμή. Και κατά τη γνώμη μου, ήρθε η ώρα να δολοφονήσουμε τον Assad. Είναι τόσο απλό» πρόσθεσε ο Γκαλάντ ρίχνοντας λάδι στη φωτιά της Μέσης Ανατολής.

Το Τελ Αβίβι έχει επί πολλά χρόνια αντιταχθεί στη νόμιμη συριακή κυβέρνηση, προχωρώντας παράλληλα σε βοήθεια των τρομοκρατών με διάφορους τρόπους, ενίοτε και με αεροπορικές επιδρομές στο Γκολάν, τη Δαμασκό και τη Χομς.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail