Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς

του Μιχάλη Χαιρετάκη

Η δήλωση εκπληξη των τελευταίων ημερών έρχεται απο τον παλιό καλό δημοσιογράφη κα νυν βουλευτή του Συριζα.

«Θα ψηφίσω και με τα 2 μου χέρια διότι νιώθω ότι σώζω τη χώρα μου» είπε ο Νάσος Αθανασιου.
και συνέχισε «αυτή η συμφωνία έχει 2 τομές που ζητούσε το ΔΝΤ, στις οποίες λόγω των αντίμετρων συμβιβαστήκαμε. Μία τομή είναι στους συνταξιούχους, μειώνεται η συνταξιοδοτική δαπάνη, η άλλη τομή είναι στη διεύρυνση της φορολογικής βάσης».

Ψάχνοντας το διαδίκτυο έπεσα πάνω σε εντελώς αντίθετες δηλώσεις που είχε κάνει στο κόψιμο της πιτας του Σύριζα Δήμου Φυλής το 2013 έλεγε:

«Αγάπησα τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί πιστεύω πως είναι η μόνη δύναμη αλλαγής. Ξέρω πως όλοι μας αισθανόμαστε ηττημένοι, καθώς 3 μνημόνια αποτελούν νόμο και τα έχουμε στο σβέρκο μας. Ο Σαμαράς είναι ένας «Νομάρχης» που παίρνει εντολές από τους Υπουργούς της Μέρκελ. Την ίδια ώρα οι αξιωματούχου του ΔΝΤ παραδέχονται πως έκαναν Λάθος! Τα αισιόδοξα μηνύματα ωστόσο έρχονται καθώς η παγκόσμια κατάσταση δεν κλείνει υπέρ της Μέρκελ. Ο Αμερικανός Οικονομολόγος - Συγγραφέας και βραβευμένος με το Βραβείο Νόμπελ Οικονομικών Επιστημών, Πωλ Κρούγκμαν, που αρθρογραφεί στην εφημερίδα New York Times το επισημαίνει εδώ και ένα χρόνο! «Με μεσαιωνικές πολιτικές αφαίμαξης, που εφάρμοζαν οι γιατροί του Μεσαίωνα, θα οδηγήσουν τον ασθενή στο θάνατο…» Με το να τραβάνε κι άλλο «αίμα» από τον εξαθλιωμένο Λαό, δεν θα βγει η χώρα μας από την κρίση. Ποτέ μια οικονομική κρίση δεν αντιμετωπίζεται με λιτότητα. Το μνημόνιο αποτελεί ιστορικό και επιστημονικό λάθος κι αυτό θα πρέπει να γίνει αντιληπτό», τόνισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Περιφέρειας Αττικής Νάσος Αθανασίου

Αν περιοριζόταν στο κομμάτι της πίτας χωρίς να κάνει δηλώσεις κανείς τώρα δεν θα παρατηρούσε την ανακολουθία των δυο δηλώσεων.

Λυπάμαι γιατί ήταν ο αγαπημένος δημοσιογράφος των παιδικών χρόνων πολλών απο εμάς.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail