Νέα πρόκληση και κλίμα τρομοκρατίας σε βάρος του Ελληνισμού - Έκαψαν την ελληνική σημαία στους Αγίους Σαράντα

Freepen.gr - Νέα πρόκληση σε βάρος των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου από «άγνωστους» που  έκαψαν την ελληνική σημαία στα γραφεία «Δημοκρατικής Ένωσης Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας» ΔΕΕΜ "Ομόνοια" στους Αγίους Σαράντα.

Την καταγγελία κάνει μέσω Facebook ο γενικός πρόεδρος της "Ομόνοιας" κ. Λεωνίδας Παππάς ο οποίος σημείωνει πως δεν υπάρχει καν λόγος αναφοράς του γεγονότος στην αλβανική αστυνομίας υπονοώντας ότι δεν πρόκειται να κάνει το παραμικρό:

Η αφαίρεση ή το κάψιμο της Ελληνικής Σημαίας, στα γραφεία της ΔΕΕΕΜ «ΟΜΟΝΟΙΑ» στους Αγ. Σαράντα, κατάντησε πλέον μία ρουτίνα.

Το γεγονός που συνέβη σήμερα τα ξημερώματα, δεν το καταγγείλαμε στην Αλβανική Αστυνομία γιατί αισθανόμαστε ότι δεν έχει κανέναν νόημα. Εάν στα προηγούμενα περιστατικά, θα έδειχναν την αρμόζουσα ευαισθησία όπως θα έπρεπε στην προσβολή ενός εθνικού συμβόλου, δεν θα ήταν δύσκολο να βρουν τα ίχνη των δραστών αφού τα γραφεία μας είναι σε μία εμπορική περιοχή όπου σχεδόν όλα τα γειτονικά καταστήματα έχουν κάμερες.

Ενημερώνουμε φίλους και εχθρούς πως τα αποθέματα μας είναι ανεξάντλητα!



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail