Η κυβέρνηση έχασε την ευκαιρία να χτυπήσει χρεοκοπία πριν τις Γαλλικές & Ολλανδικές εκλογές και να στείλει το Σόιμπλε στην απόλυτη ήττα

Κωνσταντίνος Βέργος

Η κυβέρνηση έχασε την ευκαιρία να χτυπήσει χρεοκοπία πριν τις Γαλλικές και Ολλανδικές εκλογές και να στείλει το Σόιμπλε και τα φιλαράκια του σε απόλυτη ήττα.

Όσο η κυβέρνηση δε θα χτυπάει χρεοκοπία, η κωμωδία του Γιούρογκρουπ θα συνεχίζεται. 3,5% επί 5 χρόνια σήμερα, 7% πλεόνασμα επί 10 χρόνια αύριο, 14% πλεόνασμα επι 20 χρόνια μεθαύριο.

Με ευγένειες δε γίνεται διαπραγμάτευση.

Μόνο όταν δημιουργήσεις ένα νέο δεδομένο.

Η στάση των Ευρω-κωμωδων εταιρων, κόβεται και σε παίρνουν στα σοβαρά. Και φυσικά ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να έχουμε την εκτίμηση κανενός, απλά να τους αφήσουμε απλήρωτους, και ας αποφασίσουν οι ίδιοι να καλύψουν την τρύπα στα δάνεια που έδωσαν για να γλιτώσουν τις ΔΙΚΕΣ τους τράπεζες.

Η κυβέρνηση πρέπει να αποφασίσει άρνηση πληρωμών, πλην ΔΝΤ και έξοδο από την ΕΥΡΩ-παγίδα. ΑΆεσα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail