Δείτε τι (δεν) απάντησε Ο Μακρόν που θέλει να γίνει και Πρόεδρος παγκόσμιας δύναμης

Ελένη Παπαδοπούλου

Πολύ ωραίο φρέσκο σανό σερβίρεται σήμερα από ΜΜΕ και εδώ μέσα για το πόσο μάγκας ήταν ο Μακρόν. Ο "μάγκας" Μακρόν λοιπόν αφού μας πιπίλισε τα αυτιά με το ποιηματάκι του για την καλή ΕΕ τί απάντησε σε δύο σοβαρές ερωτήσεις.

1. - Τί θα κάνετε με τις συντάξεις;
"Η κα Λεπέν με αυτά που λέει είτε θα αναγκαστεί να μειώσει τις συντάξεις είτε θα αυξήσει τα όρια ηλικίας"
- Ναι, εσείς τί θα κάνετε.
Αρχίζει ένα μπλα μπλα περί ανέμων και υδάτων για να καταλήξει "Γι' αυτό κάθε χρόνο θα αποφασίζουμε αν θα προχωρήσουμε σε μειώσεις συντάξεων ή σε αύξηση των ορίων ηλικίας"
Φσσσσστ Μπόινγκ.

2. Τί θα κάνετε με την τρομοκρατία;
- "Θα ενισχύσουμε την επικοινωνία ανάμεσα στις χώρες για την συγκέντρωση πληροφοριών, θα μαζεύουμε πληροφορίες και από το Ιντερνετ, η πληροφορία, της πληροφορίας,την πληροφορία, ωωωω πληροφορία. Και η κα Λεπέν με αυτά που λέει θα φέρει περισσότερες τρομοκρατικές επιθέσεις"

Κοινώς δεν έχει κανένα σχέδιο και δέχεται τον μουσουλμανικό εκβιασμό ότι αν δεν τους κάτσουμε θα μας σκοτώσουν. Μπράβο το παιδί φιόγκος που θέλει να γίνει και Πρόεδρος παγκόσμιας δύναμης.

Λυπάμαι, αλλά ο τύπος είναι τραγικός.
Απορώ ποιός τον ψηφίζει.
Α ξέχασα. Οι μουσουλμάνοι. Εβγαλαν και δελτίο τύπου στήριξης του (στο 1ο σχόλιο). Μα γιατί άραγε;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail