Τάπωσε ο Κοτζιάς το Νορβηγό που απειλεί με θερμό επεισόδιο στην Κύπρο: Καλό είναι να μη μιλάς πόλυ!

Freepen.gr - Αυστηρή απάντηση στο Νορβηγό διαμεσολαβητή του ΟΗΕ για το Κυπριακό Εσπεν Μπαρθ ‘Αιντε έσωσε ο ΥΠΕΞ, Νίκος Κοτζιάς στο πλαίσιο σημερινών δηλώσεων με τον Κροάτη ομόλογό του ύστερα από σχετική ερώτηση:

 «Είμαι της γνώμης ότι οι διαπραγματευτές και ιδιαίτερα οι διεθνείς διαπραγματευτές δεν πρέπει να μιλούν πολύ. Όταν τα προβλήματα είναι λεπτά και δύσκολα, θα πεις και πράγματα που δεν είναι απαραίτητα να ειπωθούν. Ο διαμεσολαβητής του ΟΗΕ στο Κυπριακό δεν πρέπει να υιοθετεί δικαιολογίες που προβλέπουν παραβίαση του διεθνούς δικαίου για να οδηγηθούμε σε διαπραγματεύσεις. Επιθυμούμε και υποστηρίζουμε λύση του Κυπριακού. Όχι όμως γιατί κάποιοι μας απειλούν και η λύση του Κυπριακού σημαίνει ότι κάποιοι δε θα έχουν τη δυνατότητα να απειλούν».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail