«Ο Ηλίας Κασιδιάρης κέρδισε το αγώνισμα του αποπροσανατολισμού και χαρίζει στους κυβερνώντες το τοτέμ της ασυλίας»

Του Στρατή Μαζίδη

Κάπως έτσι θα γκάριζε ο Σάκης Τανιμανίδης αν μεταφέρουμε τα όσα γίνονται στη Βουλή σε επίπεδο Survivor.

Την ώρα που μιλούσε ο Ηλίας Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής, συνέβη να περάσει από μπροστά του εξερχόμενος της αίθουσας ο Νίκος Δένδιας της ΝΔ. Όπως θα μπορούσε πχ να χτυπήσει το κινητό του διπλανού του, να βήξει ο πίσω του ή οποιοδήποτε άλλο τυχαίο συμβάν.

Ωστόσο ο Κασιδιάρης με ύφος βαρύ, ασήκωτο κι αγενές κάνει παρατήρηση στο Δένδια. Ο τελευταίος αρπάζει την ευκαιρία και στέκεται ακίνητος ατενίζοντας τον Κασιδιάρη μέσα από τα γυαλιά του αμίλητος. Τον έκανε τούρμπο και μετά ακολουθούν οι αφηγήσεις των διάφορων βουλευτών με τον πρώην σπερματεγχυτή βοοειδών και προεδρεύοντα στη συνεδρίαση, Μάκη Μπαλαούρα να φωνάζει «φρουρά! φρουρά! φρουρα!» και να επικρατεί οχλαγωγία.

Αμέσως βγήκαν τα έκτακτα - σοκ - πριν λίγο κατά της Χρυσής Αυγής και εμείς χάσαμε πάλι τον αποπροσανατολισμό, ήτοι το τέταρτο και χειρότερο μνημόνιο των Τσίπρα - Καμμένου. Το μνημόνιο που αυξάνει τις νέες εισφορές του ΕΦΚΑ με τα χιλιάδες λουκέτα, εξατμίζει το αφορολόγητο, πετσοκόβει τις συντάξεις κ.ο.κ.

Για να δούμε λίγο την αληθινή εικόνα, δεν πέρασε ο Δένδιας μπροστά από τον Κασιδιάρη την ώρα που μιλούσε.

Η πραγματικότητα είναι πως την στιγμή που βλέπουμε το τέταρτο μνημόνιο να έρχεται κατά πάνω μας για να μας ισοπεδώσει, πέρασε από μπροστά μας ο Ηλίας Κασιδιάρης με όσα είπε μέσα κι έξω από την αίθουσα.

Ας μην αφήσουμε τον τίτλο του σχολίου μας να βγει αληθινός.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail