Ότι μια αγελάδα που έχασε το 30% του βάρους της, ΔΕΝ παράγει πια 4 λίτρα γάλα αλλά μόνο 2 λίτρα, ονομάζεται στην Ελλάδα ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ

Του Αγη Βερούτη

Όταν πέφτει το ΑΕΠ αλλά τα κόστη του κράτους και οι τόκοι παραμένουν σταθεροί, τότε η φορολογία αυξάνεται.

Με άλλα λόγια, τώρα που μειώθηκε το ΑΕΠ της χώρας κατά -0,5% οι συντελεστές των φόρων και τα τεκμήρια πρέπει αντίστοιχα να ανεβούν ισόποσα, ώστε να συνεχίζουμε να καλύπτουμε το αμετάβλητο κόστος του κράτους χωρίς δανεισμό.

Όσο ξεσκίζει στους φόρους η κυβέρνηση την κοινωνία, τόσο θα πέφτει η εισπραξιμότητα των φόρων και τόσο θα πρέπει να ανεβάζει τους συντελεστές.

Ήδη το ΚΕΑΟ και η Εφορία κάνουν 800-1000 κατασχέσεις την ημέρα, ώσπου να μην έχει μείνει σταγόνα αίμα άλλο να ρουφήξουν από την κοινωνία.

Το περιβάλλον της ιδιωτικής οικονομίας προσομοιάζει μια αγελάδα που ο κτηνοτρόφος θέλει να του δίνει 4 λίτρα γάλα τη μέρα. Όμως επειδή η αγελάδα έχει αδυνατίσει μπορεί βγάζει μόνο 3 λίτρα γάλα τη μέρα.

Ο κτηνοτρόφος λοιπόν αποφασίζει πως επειδή αυτός θέλει 4 λίτρα, θα αφήσει το μηχάνημα να ρουφήξει και 1 λίτρο αίμα τη μέρα.

Το αποτέλεσμα είναι η αγελάδα να αδυνατίζει ολοένα και περισσότερο και να αναγκάζει τον κτηνοτρόφο να της τραβήξει 2 λίτρα αίμα τη μέρα. Του κτηνοτρόφου σταρχίδι@ του αν η αγελάδα αδυνατίζει κι'άλλο, αφού το ζώο φταίει γιατί δεν βγάζει 4 λίτρα γάλα παρά το γεγονός ότι δεν την ταΐζει πια και έχει χάσει το 30% του σωματικού της βάρους!

Το γεγονός πως μια αγελάδα που έχασε το 30% της σωματικής μάζας της, ΔΕΝ παράγει πια 4 λίτρα γάλα αλλά μόνο 2 λίτρα, ονομάζεται στην Ελλάδα ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ!!!

Το παλιόζωο υποχρεώνει τον κακόμοιρο δίκαιο κτηνοτρόφο να της τραβάει και 2 λίτρα αίμα τη μέρα, διότι πρέπει να φροντίσει να θρέψει και τα κομματόσκυλά του!!

Φυσικά για το γεγονός πως η αγελάδα πεθαίνει φταίει η αντιπολίτευση.

Στο δε μυαλό της αγελάδας πραγματικός φταίχτης είναι ο Κυριάκος που "δεν κάνει ΑΡΚΕΤΑ ΑΓΡΙΑ αντιπολίτευση", αλλά ποτέ η ίδια η αγελάδα που δέχεται αγόγγυστα να την τρώει ζωντανή το ΣΥΡΙΖΑ ρίχνοντας το φταίξιμο στους "κακούς ξένοι"

Πόσο ζώα μπορεί να είναι κάποια ζώα που αποδέχονται να τους φέρονται σα ζώα τα ζώα και εκείνα να μη βγάζουν ΑΧΝΑ;;;;;

ΥΓ: η μετάβαση από το 1 λίτρο αίμα τη μέρα στα 2 λίτρα αίμα, θα μείνει στην ιστορία ως 4ο Μνημόνιο. Θα συμβεί δε μόνον αν συνεχίζει να βρίσκεται στην εξουσία η συμμορία το 2019.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail