Σε σωρό από σκόνη μετέτρεψαν τους τρομοκράτες τα Sukhoi - Γιατί βομβαρδίζει σφοδρά η Ρωσία

Freepen.gr - Η σφοδρότητα των επιθέσεων των ρωσικών πολεμικών αεροσκαφών στη βόρεια Χάμα και το Ιντλίμπ τις τελευταίες ημέρες είναι πρωτοφανής.

Φαίνεται πως μετά το τέλος της λυκοφιλίας της Μόσχας με την Αγκυρα, που σηματοδοτήθηκε από την επίθεση των παρκαρισμένων στο Ιντλίμπ τουρκόφιλων ισλαμιστών στη βόρεια Χάμα και την προβοκάτσια με τα χημικά, ότι οι Ρώσοι αποφάσισαν να ανοίξουν εκ νέου το μέτωπο τους "μετριοπαθείς" τρομοκράτες.

Επιπλέον θα πρέπει να ληφθεί υπόψη η επιθετική ρητορική του Βρετανού ΥΠΕΞ, Μπόρις Τζόνσον σε βάρος της Συρίας αλλά και οι γαλλικοί ισχυρισμοί περί "αδιάσειστων" αποδείξεων πως πίσω από την υποτιθέμενη επίθεση με τα χημικά κρύβονται η Δαμασκός και η Μόσχα. Πιθανότατα να υποβόσκει η διάθεση μιας γενικευμένης αντιπαράθεσης με την κυβέρνηση της Συρίας η οποία έξι χρόνια μετά έχει αποδειχθεί ιδιαιτέρως ανθεκτική αλλά και ελέγχουσα τα διάφορα μέτωπα.

Ως εκ τούτου πραγματοποιήθηκε σειρά επιθέσεων σε:

Βόρεια Χάμα



Καφρ Ζίτα, βόρεια Χάμα





Λαταμίνα - βόρεια Χάμα



Taibat al-Imam, βόρεια Χάμα



Και στο Ιντλίμπ


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail