Τσουγκρισμένο αυγό κι η ΝΔ - Η Παπακώστα μέσω fb ζητά την παραίτηση του Αδωνι

Freepen.gr - Τσουγκρισμένο αυγό θυμίζει εκτός του ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Δημοκρατία, η οποία θεωρητικά θα έπρεπε να αποπνέει αέρα αισιοδοξίας και πορείας προς την εκλογική νίκη.

Έχουμε τονίσει πολλές φορές στη Freepen.gr πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρίσκεται στη χειρότερη δυνατή κατάσταση και ότι η δημοσκοπική του πρωτιά οφείλεται στον καταστροφικό, μνημονιακό και αντεθνικό ΣΥΡΙΖΑ, όχι στο δικό της λόγο - σχέδιο.

Για άλλη μια φορά η βουλευτής Β' Αθήνας, Κατερίνα Παπακώστα απασχολεί τα εσωτερικά της ΝΔ (πριν λίγες εβδόμαδες είχε ενοχλήσει με δηλώσεις της στη Real News που μετά μάζεψε) ζητώντας από τον Αδωνι Γεωργιάδη να πράξει τα αυτονόητα (παραίτηση από αντιπρόεδρος) μέχρι να τελειώσει η εξεταστική για την υγεία τις εργασίες της.

Συγκεκριμένα ανήρτησε στο facebook:

Αφού ευχηθώ ,Καλή Ανάσταση ,και στον Άδωνι θέλω να τονίσω ότι η μέρα σήμερα είναι μεγάλη για την Χριστιανοσύνη για να απασχολεί με τα θέματα του ...επειδή όμως πιστεύει ότι ,ως αντιπρόεδρος , βάλλεται θα συμφωνήσω και θα του προτείνω το αυτονόητο ...έως ότου κλείσει η εξεταστική τις εργασίες της να απεκδυθεί του θεσμού. Επίσης η παράταξη δίνει τις μάχες και δέχεται τις επιθέσεις ,να τονίσω ότι εδώ διαφωνώ με την προσωπική αναφορά του...τέλος ,κανείς δεν είναι πολυτιμότερος της παράταξης στην οποία έχουμε την παράδοση, ο βίος και τα έργα μας να μην την εκθέτουν...

Όμως όπως μπορείτε να δείτε, η ανάρτηση μέχρι στιγμής δεν τράβηξε ενώ και τα σχόλια δεν είναι θετικά.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail