Πούτιν στις ΗΠΑ για Συρία: Σιγά κορίτσια, έχετε γίνει πολύ βαρετά!

Freepen.gr - «Σιγά κορίτσια, έχετε γίνει πολύ βαρετά» ήταν η αντίδραση του Ρώσου Προέδρου  Βλαντιμίρ Πούτιν στο εκβιαστικό τελεσίγραφο των ΗΠΑ «ή είστε με εμάς ή είστε με τους Σύρους».

Ο γνωστός δημοσιογράφος από τη Μόσχα, Δημήτρης Λιάτσος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha ανέφερε πως ο σκοπός του Πούτιν ήταν να δείξει ότι «το έχουμε ξαναδεί το σενάριο το 2003, όταν μας κουνάγατε μπουκαλάκια στον ΟΗΕ και δεν έχει γίνει τίποτα. Πού είναι σήμερα αυτή η χώρα το Ιράκ, είναι διαλυμένη, και μετά από τη διάλυση αυτής της χώρας, εκεί δημιουργήθηκε και το ISIS που σήμερα έχουμε να πολεμήσουμε εμείς κάτω στη Συρία».

Την ίδια στιγμή η Μόσχα επιμένει στην επίσημη διπλωματική οδό ζητώντας επιτακτικά την ενδελεχή έρευνα σχετικά με την υποτιθέμενη επίθεση με χημικά όπλα και παρουσιάζοντας τις ΗΠΑ ως διεθνή παραβάτη.




Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail