Όσο προκαλούν με την εξάντληση της τετραετίας τόσο θα εξοργίζουν τους πολίτες

 
ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Όσο προκαλούν με την εξάντληση της τετραετίας τόσο θα εξοργίζουν τους πολίτες οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Αυτό καταγράφεται σε όλες τις μετρήσεις. Όλοι τους έχουν πάρει χαμπάρι ότι κονομάνε εις βάρος των κορόιδων οι οποίοι καλούνται να αντιμετωπίσουν στην κυριολεξία ΕΦΙΑΛΤΕΣ. Τα μέτρα για τις συντάξεις και το αφορολόγητο το 2019 και το 2020 πρέπει να γνωρίζουν όλοι ότι είναι μέτρα ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. 

Επειδή τότε θα είναι άλλος πρωθυπoυργός, καλό είναι από τώρα να κάνουν όλοι τα κουμάντα τους. Τα δίδακτρα που θα πληρώσουν θα είναι πρωτοφανώς οδυνηρά. Ο επόμενος πρωθυπουργός καλείται να μετριάσει τον πόνο. Έτσι απλά.

Όσοι δεν πρόσεξαν την ώρα της κάλπης το 2015, πρέπει να γνωρίζουν ποιοι φταίνε. Πάμε πάλι μαζί έτσι για να το εμπεδώσουμε: ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Αυτοί είναι οι πολιτικοί κακοποιοί που καταστρέφωουν πλέον τον μυικό ιστό σε όλους.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail