Θυελλώδης επίθεση μέσα στη νύχτα δυτικά του Χαλεπίου - Δεκάδες βομβαρδισμοί σε ελάχιστες ώρες

Freepen.gr - Ο Συριακός Στρατός και η Λίβα αλ Κουντς ξεκίνησαν μέσα στη νύχτα μια θυελλώδη επίθεση στα δυτικά της πόλης του Χαλεπίου με σκοπό τις θέσεις των ισλαμιστών στο λόφο του Tal Shuwayhana, το οποίο έχει θέα στην συνοικία Αλ-Zahra'a, το Al-Rashiddeen, το χωριό Al-Mansoura και το Κέντρο Επιστημονικής Έρευνας.

Με επικεφαλής τις μονάδες της Ρεπουμπλικανικής Φρουράς και τη Λίβα Αλ Κουντς, ο στρατός προσπάθησε να προχωρήσει στο Tal Shuwayhana γύρω στις 02:30 π.μ. κι αυτό οδήγησε σε μια σειρά από έντονες συγκρούσεις.

Σύμφωνα με μια στρατιωτική πηγή του almasdar στο Χαλέπι. ο στρατός πέτυχε να σπάσει την πρώτη γραμμή άμυνας στο Tal Shuwayhana, ενώ οι τζιχαντιστές αντάρτες της Hay'at Tahrir Al-Sham διατηρούν τον έλεγχο μεγάλου μέρους του λόφου.

Εντούτοις συνδράμει δυναμική η Ρωσική Πολεμική Αεροπορία που διεξήγαγε πάνω από 40 αεροπορικές επιδρομές τις τελευταίες ώρες αναγκάζοντας τους τρομοκράτες να αναζητήσουν κάλυμμα γύρω από την ο Al-Mansoura και το Al-Rashiddeen.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail