Ορκισμένοι να πάρουν εκδίκηση! Ο Συριακός Στρατός επισπεύδει την επίθεση στους τουρκόφιλους ισλαμιστές

Freepen.gr - Ο Αραβικός στρατός της Συρίας και η Liwaa Al-Quds (παλαιστινιακή παραστρατιωτική οργάνωση) επιταχύνουν την προετοιμασία της επίθεσης στο δυτικό Χαλέπι που θα ανοίξει το δρόμο στο συριακό στρατό για την επαρχία του Ιντλίμπ, όπου έχουν παρκαριστεί όλοι οι τουρκόφιλοι ισλαμιστές, μετά την αποτρόπαια επίθεση στο κονβόι των αμάχων της Φούα και Κεφράγια κατά την οποία βρήκαν το θάνατο δεκάδες παιδιά.

Σύμφωνα με μια στρατιωτική πηγή του almasdar στο Χαλέπι, Στρατός και Al-Quds αποφάσισαν να επιταχύνουν τις προετοιμασίες τους για την επίθεση, προκειμένου να προβούν σε αντίποινα εναντίον των τζιχαντιστών ανταρτών που ήταν υπεύθυνοι για αυτή την αποτρόπαια επίθεση στους πολίτες της Αλ-Fou'aa και Kafraya.

Στόχος της επιχείρησης θα είναι η παραδειγματική τιμωρία των τουρκοφασιστών αλλά το μέρος που θα εκδηλωθεί δε θα είναι η περιοχή Al-Rashiddeen.

Ο στρατός θα χτυπήσει στις θέσεις των τρομοκρατών σε Al-Zahra'a και Anadan Plain, τομείς που εξακολουθούν να έχουν μεγάλη παρουσία οι ισλαμιστές της Hay'at Tahrir Al-Sham...
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail