Ξεκίνησαν οι φάπες από ΗΠΑ, Ρωσία, και Αγγλία και έπεται συνέχεια

Κωνσταντίνος Βέργος

Είτε κερδίσει ο μεταλλαγμένος εκπρόσωπος των τραπεζών τις γαλλικές εκλογές, είτε όχι, η ιστορία διδάσκει ότι ο Σόιμπλε και η θλιβερή παρεΐτσα του που βούλιαξαν την Ευρωπη, δε θα μπορούν να διατηρήσουν το 'βασίλειό τους' και θα τρώνε ήττες από παντού.

Όπως έγινε με την "πανίσχυρη" Ιερα Συμμαχία, που έκανε επεμβάσεις για να αποτρέψει την ΑΝΙΚΗΤΗ δύναμη των λαών και των εθνικών κρατών.

Καμμιά ολιγαρχία-φασιστική υπερδύναμη δεν είναι παντοδύναμη, είναι γίγαντες με ξύλινα πόδια.

Τα έθνη θα νικήσουν στο τέλος.

Ξεκινησαν οι φάπες απο ΗΠΑ, Ρωσία, και Αγγλία και έπεται συνέχεια!

Στη φώτο ο πίνακας Il bacio (το φιλι) από τον Ιταλό καλλιτέχνη Φραντσέσκο Άγιετς, που απεικονίζει τη δύναμη του Ιταλικου εθνους, τη θέληση να απελευθερωθεί και να δημιουργήσει το δικό του βασίλειο στον 19ο αιώνα. Παρά τις εισβολές της Ιεράς συμμαχίας, στο τέλος η Ιταλία ιδρύθηκε και έγινε ένα πανίσχυρο κράτος!

Τα έθνη και οι λαοί πάντα θα νικούν, η Ιερά Συμμαχία του Σόιμπλε θα γίνει παρελθόν, είτε κερδίσει τις Γαλλικες εκλογές είτε όχι!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail