Συρία ώρα μηδέν - Ρωσία, Ιράν και Χεζμπολάχ απειλούν ξεκάθαρα με πόλεμο τις ΗΠΑ - Θα ανακτήσουν όλα τα εδάφη από τους τρομοκράτες

Freepen.gr - Η κοινή στρατιωτική διοίκηση Ρωσίας, Ιράν, Χεζμπολάχ και λοιπών συμμάχων στη Συρία εξέδωσε ένα κοινή δήλωση με την οποία ουσιαστικά προειδοποιεί με πόλεμο τις ΗΠΑ.

Η δήλωση που κυκλοφόρησε στα αραβικά αναφέρει ότι η συμμαχία αναγνωρίζει πως οι ΗΠΑ υποστηρίζουν το διαχωρισμό της βόρειας Συρίας και του βορείου Ιράκ από το αντίστοιχο κράτος.

Στο έβδομο σημείο της δήλωσης αναφέρεται πως όλες οι στρατιωτικές μονάδες των ΗΠΑ αποτελούν πλέον νόμιμους στόχους καθώς έχουν ξεπεράσει κάθε κόκκινη γραμμή και λειτουργούν παράνομα στη Συρία. 

Στη συνέχεια, υπογραμμίζεται ότι η συμμαχία  θα απαντήσει σθεναρά σε οποιαδήποτε επίθεση και οποιαδήποτε παραβίαση γίνει από τις ΗΠΑ στη Συρία.

Στη συνέχεια επαναλαμβάνουν την πλήρη υποστήριξή τους στο στρατό της Συρίας να απελευθερώσουν πλήρως κάθε μέρος της Συρίας που καταλαμβάνεται από τρομοκρατικές δυνάμεις καθώς επίσης ότι θα ενισχύσουν το συριακό στρατό.

Τέλος τονίζεται ότι δε θα επιτρέψουν έναν μονοπολικό κόσμο με τις Ηνωμένες Πολιτείες ως κυρίαρχη δύναμη να σεπιβάλουν τη θέλησή τους σε όλη την υδρόγειο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail