Αυτή τη φορά είπε την αλήθεια - Δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά ο Αλέξης λέει ότι τα θέλουμε και μας τα κάνει

Του Στρατή Μαζίδη

Ερωτηθείς ο Αλέξης Τσίπρας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ως προς τη νομιμοποίηση της κυβέρνησής του, η οποία εμφανίζεται πολύ χαμηλά στις δημοσκοπήσεις και υπενθυμίζοντας τις δικές του δηλώσεις επί Γιώργου Παπανδρέου και νομικοποίησης, ο πρωθυπουργός απήντησε με ένα ιδιαίτερα κυνικό ύφος.

Τότε λέει ήταν όλος ο λαός στους δρόμους. Σήμερα; Ποιος είναι έξω; Έχασε δηλαδή τη νομιμοποίησή του ο Παπανδρέου στην κοινωνία.

Δεν έχει άδικο. Ο Τσίπρας εφαρμόζει το χειρότερο μνημόνιο, κάνει 1000 κατασχέσεις την ημέρα, έκανε το ΟΧΙ > ΝΑΙ, τσάκισε τους ελεύθερους επαγγελματίες, δεν αποζημιώνεις για ιατρικά έξοδα τους ασφαλισμένους,, μείωσε το αφορολόγητο, ξεπουλά τη δημόσια περιουσία όσο το πόδι ενός ποδοσφαιριστή και δεν αντιδρά κανείς.

Όλοι είναι μουδιασμένοι. Τρώνε το ένα χαστούκι μετά το άλλο και μοιραία αναρωτιέσαι, ρε μπας και ψεκάζουν τελικά;

Μια άλλη ερμηνεία της απάντησης του πρωθυπουργού είναι ότι τα θέλουμε και μας τα κάνει. Αν δεν τον αφήναμε, θα είχε καταρρεύσει όπως οι προκάτοχοί τους. Αντ' αυτού μας περιπαίζει και έστω κι έτσι, είπε μια φορά την αλήθεια.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail