Γελούν και οι πέτρες - Οι τρομοκράτες της Αλ Κάιντα στη Συρία συγχαίρουν τον Ερντογάν για τη νίκη του

Freepen.gr - Γελούν και οι πέτρες με το δημοψήφισμα - παρωδία του Ερντογάν στην Τουρκία αλλά όχι μόνο για το ότι σφραγίζονταν αβέρτα ψηφοδέλτια ή υπήρχε κόσμος που ψήφισε 5-6 φορές.

Οι ισλαμιστές τρομοκράτες της Jaysh al-Islam (πρώην Al Nusra που θεωρείται παρακλάδι της Αλ Κάιντα) και της Ahrar al-Sham συγκαταλέγονται ανάμεσα στους πρώτους που έσπευσαν να συγχαρούν τον Τούρκο Πρόεδρο για την επικράτηση του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα για τη συνταγματική αναθεώρηση.

Δεν είναι καθόλου περίεργο. Τους έχει περιθάλψει στα νοσοκομεία του, τους έχει ανοίξει την πόρτα να μπαινοβγαίνουν όποτε θέλουν, τους έχει εξοπλίσει, έφτασε ακόμη και στο σημείο να φυλακίσει εισαγγελέα και χωροφύλακες για χάρη τους με το σκάνδαλο των φορτηγών της ΜΙΤ.
 
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail