Τραγική ειρωνεία της Τουρκίας: οι οπαδοί του σφαγέα Κεμάλ περιμένουν οι ξένοι να τους σώσουν από την ισλαμική δικτατορία

Η τραγική ειρωνεία του δημοψηφίσματος στην Τουρκία οι οπαδοί του Γενοκτόνου Κεμάλ να περιμένουν τους διεθνείς θεσμούς να τους σώσουν από την ισλαμική δικτατορία

Της Μελίνας Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού

Η απόλυτη τραγική ειρωνεία στην Τουρκία, οι οπαδοί αυτού που έσφαξε εκατομμύρια Έλληνες, Αρμένιους, Ασσύριους με την ανοχή και σιωπή της διεθνούς κοινότητας, περιμένουν τώρα από τους διεθνείς θεσμούς να τους σώσουν από την ισλαμική δικτατορία.

Αυτοί που δεν διαμαρτυρήθηκαν ποτέ για την εθνοκάθαρση των Κούρδων, για την ισοπέδωση των πόλεων τους, κατεβαίνουν τώρα στο δρόμο και διαμαρτύρονται γιατί δεν τηρήθηκαν οι κανόνες στο δημοψήφισμα, γιατί η εξουσία είναι αυταρχική απέναντι τους.

Κανένας δε χαίρεται με το άδικο, με την ουσιαστική επιβολή δικτατορίας, ακόμα και όταν πρόκειται για συνεργούς με τη σιωπή ή την άρνηση τους στα εγκλήματα εναντίον σου, και πάνω από όλα κανείς δεν χαίρεται, γιατί σκέφτεται τις εξαιρέσεις, τους γενναίους Τούρκους ιστορικούς που αναγνώρισαν τις γενοκτονίες που διεπράχθησαν σε βάρος των χριστιανικών εθνοτήτων, και αποτελούν πολύτιμη πηγή για την αντιμετώπιση της Τουρκικής προπαγάνδας.

Κάποια στιγμή όμως η Τουρκία θα λογοδοτήσει για τις γενοκτονίες, τις εθνοκαθάρσεις και την εισβολή στην Κύπρο. Η δικαιοσύνη μπορεί να αργεί αλλά έρχεται. Μέχρι τότε όμως εμείς θα στηρίζουμε το δίκιο, ακόμα και για αυτούς που συνέργησαν στο άδικο, εναντίον μας και όχι μόνο.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...