Πως ανασταίνεται μια πόλη μέρα με τη μέρα μετά τον πόλεμο - Φωτογραφίες από το Χαλέπι

Freepen.gr - Το Συριακό Κράτος παρά την εμπόλεμη κατάσταση στην οποία βρίσκεται, συνεχίζει με γρήγορο ρυθμό την αποκατάσταση των περιοχών που απελευθερώνονται από τους τρομοκράτες επιδιώκοντας την επιστροφή στην κανονικότητα για τους ταλαιπωρημένους Σύριους.

Στο Χαλέπι η δουλειά δεν σταματά. Ένα από τα σχολεία στο παλιό Χαλέπι που είχαν γίνει συντρίμμια από τους τρομοκράτες της Αλ Κάιντα, ανακαινίζεται προκειμένου σύντομα να υποδεχθεί ξανά τους μαθητές.





Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις των δρόμων στο ανατολικό Χαλέπι με ταχύτατους ρυθμούς για να παραδοθούν προς χρήση στους κατοίκους της πόλης.





Εντατικές εργασίες σε γειτονιά του Χαλεπίου την οποία είχαν πλήξει οι "μετριοπαθείς" ισλαμιστές μέσω τούνελ. Πλέον ανοικοδομείται καλύτερα από πριν.





Νέος φωτισμός στην περιοχή Al Sakhour του Χαλεπίου που λειτουργεί με φωτοβολταϊκά πάνελς.


 
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail