Νέο ντελίριο του Ερντογάν που χάνει κάθε έλεγχο: Εμείς ρίξαμε τους Ελληνες στη θάλασσα!

Freepen.gr - Ξεπέρασε κάθε όριο μέχρι την επόμενη φορά ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης (CHP), Χιουσνού Μποζκούρτ πως αν επικρατήσει το ΟΧΙ, τότε θα ρίξουν στη θάλασσα τους υποστηρικτές του ΝΑΙ όπως τους Ελληνες το 1922.

Όπως μετέδωσε η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Μαρία Ζαχαράκη, ο Ερντογάν αναφερόμενος στις δηλώσεις Μποζκούρτ σχολίασε:

«Ποιος είσαι εσύ; Να μάθεις τα όριά σου! Εσένα δεν θα σε αφήσουν να μπεις καν στην Σαμψούντα, ούτε στην Αμάσεια, ούτε στη Σεβάστεια. Εκεί δεν μπορείς να περπατήσεις εσύ...

Βρε ανάγωγε, αυτός ο λαός είναι Ελληνες, νομίζεις; Εμείς ήμασταν που ρίξαμε τους Ελληνες στη θάλασσα (το 1922). Ο αρχηγός του κόμματός σου λέει "δεν το βρίσκω σωστό". Μην το λες μόνο, διέγραψε τον τελείως από το κόμμα αυτόν τον άνθρωπο. Αυτό ονομάζεται διαμελισμός. Διαμελίζει τη χώρα αυτός».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail