Αγρίεψε η Αρκούδα με το Τελ Αβίβ. Ο Ισραηλινός πρέσβης στη Μόσχα εκλήθη στο ΥΠΕΞ για εξηγήσεις για την επίθεση στη Συρία


Freepen.gr - Ο Ισραηλινός Πρέσβης στη Μόσχα, Cary Koren εκλήθη στο ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών την Παρασκευή για διευκρινίσεις σχετικά με τις ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές στη Συρία.

Ο Koren συνομίλησε με το Ρώσο αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικό Μιχαήλ Μπογκντάνοφ σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις στη Συρία σύμφωνα με μια δήλωση του υπουργείου.

Όπως επισημαίνει η ισραηλινή DEBKAfile, οι διπλωμάτες του Τελ Αβίβ σπάνια καλούντια για διευκρινίσεις από το υπουργείο Εξωτερικών στη Μόσχα μετά τη σύναψη συμφωνίας για το συντονισμό της εναέριας δραστηριότητας πάνω από τη Συρία. 

Ωστόσο αυτή τη φορά ήταν διαφορετικά, διότι οι ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές κοντά στην Παλμύρα εμφανίζονται για πρώτη φορά να έχουν βάλει στο στόχαστρο την αεροπορική βάση Τ-4, η οποία χρησιμοποιείται από το ρωσικό στρατό αλλά και ιρανικές μονάδες.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail