Δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά οι Πυρήνες της Φωτιάς εξέθεσαν σοβαρά τρία κράτη και ειδικά τη Γαλλία

Του Στρατή Μαζίδη

Ένας φάκελος με εκρηκτικά φεύγει από την Ελλάδα και φθάνει στο Υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας. Ένα άλλος παρόμοιος φάκελος παραδίδεται στα γραφεία του ΔΝΤ και σκάει στα χέρια της ιδιατέρας του Πολ Τόμσεν.

Δύο φάκελοι έφυγαν από την ίδια χώρα, πέρασαν όλους τους ελέγχους, ταξίδεψαν κανονικά (ευτυχώς όπως ήρθαν τα πράγματα) με το αεροπλάνο, έφθασαν στη χώρα προορισμού τους, εκεί ξαναπέρασαν πάλι όλους τους ελέγχους, ο ένας παραδόθηκε στον παραλήπτη του αλλά συμπτωματικά δεν ανοίχθηκε από τον ίδιο, ο άλλος έγινε αντιληπτός λίγο πριν φθάσει στον παραλήπτη.

Δεν ξέρω, αλλά γιατί μου φαίνεται ότι οι Πυρήνες της Φωτιάς εξέθεσαν σοβαρά τρία κράτη και τις αντίστοιχες αρχές ασφαλείας;

Ειδικά στην περίπτωση της Γαλλίας η οποία υποτίθεται ότι βρίσκεται εδώ και πάρα πολύ καιρό σε κατάσταση υψηλού συνεγερμού λόγω των τρομοκρατικών επιθέσεων του ISIS. Εν προκειμένω μάλιστα ο φάκελος έφτασε στο γραφείο του παραλήπτη, ανοίχθηκε και εξερράγη.

Εν τω μεταξύ κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν έχουν ταχυδρομηθεί και άλλα αντίστοιχα πακέτα με διάφορους παραλήπτες.

Αν οι Πυρήνες της Φωτιάς μπορούν και ξεγλυστρούν τόσο εύκολα, ας μην απορούμε με όσες κατά καιρούς έκτακτες ειδήσεις γεμάτες θανάτους διαβάζουμε από την Ευρώπη.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail