Έρχονται εξελίξεις στο Αιγαίο μετά τη νίλα στη Συρία; Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας της Τουρκίας: Δε θα επιτρέψουμε τετελεσμένο γεγονός!

Στρατής Μαζίδης

Σημαντικές εξελίξεις αναφέρει στο Twitter ο Τούρκος δημοσιογράφος Αμπντουλάχ Μποζκούρτ σχετικά με τη σημερινή σύγκλιση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας της Τουρκίας που συγκάλεσε ο Ερντογάν για να συζητηθούν τα ζητήματα με την Ελλάδα στο Αιγαίο και άλλα θέματα.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει ότι η Τουρκία δε θα επιτρέψει σε ένα τετελεσμένο γεγονός στο Αιγαίο.

Τα πρακτικά της συνάντησης είναι εμπιστευτικά αλλά ο Μποζκούρτ σημειώνει πως αν η επίσημη ανακοίνωση κάνει αναφορά στην Ελλάδα ως αντικείμενο στη συνεδρίαση, τότε «αξίζει να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά».

Οι μυστικές «συμβουλευτικές» αποφάσεις που ελήφθησαν στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας σημαίνει ουσιαστικά μια κορυφαία σειρά προτεραιοτήτων για όλους τους κυβερνητικούς κλάδους, τονίζει ο Μποζκούρτ ο οποίος εκτιμά ότι πλέον είναι σαφέστατο ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του Ερντογάν αν χάσει το δημοψήφισμα.

Ο γνωστός Τούρκος δημοσιογράφος επιμένει τις τελευταίες ημέρες στις πληροφορίες του για αύξηση των πρακτόρων της ΜΙΤ που δρουν στη χώρα μας μιλώντας ξεκάθαρα για στήσιμο προβοκάτσιας, κάτι που επανέλαβε και στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Τέλος θα πρέπει να έχουμε κατά νου πως η Τουρκία εξέρχεται μιας επιχείρησης στη Συρία η οποία κατέληξε σε φιάσκο, κατέγραψε απώλειες και, ίσως το βασικότερο, η Αγκυρα αδειάστηκε από τους συμμάχους της, διαχρονικούς (ΗΠΑ) και πρόσκαιρους (Ρωσία). Θα αναζητήσει οδό διαφυγής; 
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail