Το Ισραήλ βάζει φωτιά στη Μέση Ανατολή μετά τις καταρρίψεις; Απειλεί να καταστρέψει τη Συριακή Αεράμυνα

Freepen.gr - Ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ Αβιγκντόρ Λίμπερμαν απείλησε την Κυριακή να καταστρέψει τα συριακά συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας μετά την εκτόξευσης σειράς βλημάτων που στόχευσαν ισραηλινά μαχητικά αεροπλάνα κατά τη διεξαγωγή βομβαρδισμών.

"Την επόμενη φορά που οι Σύριοι θα χρησιμοποιήσουν τα αντιαεροπορικά συστήματά τους, τα αεροπλάνα μας θα τα καταστρέψουν χωρίς τον παραμικρό δισταγμό," δήλωσε ο Λίμπερμαν στο ισραηλινό κρατικό ραδιόφωνο.

Τα ισραηλινά μαχητικά αεροπλάνα έπληξαν αρκετούς στόχους στη Συρία, την Παρασκευή, με τον πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου να ισχυρίζεται ότι στόχος των επιχειρήσεων ήταν όπλα που προορίζονταν για τη Χεζμπολάχ του Λιβάνου.

Ο Συριακός Στρατός στον αντίποδα αναφέρει ότι επλήγησαν θέσεις του στην Παλμύρα και ότι κατέρριψε ένα ισραηλινό μαχητικό ενώ παράλληλα χτύπησε ακόμη ένα.

Ωστόσο κανείς δε γνωρίζει αν απλά πρόκειται για λεκτικές υπερβολές ώστε να ικανοποιηθεί η ισραηλινή κοινή γνώμη ή όχι καθώς υφίσταται και ο παράγων Μόσχα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail