Άναψε φωτιές ο Δήμαρχος Κωνσταντινούπολης: Η Πόλη πρέπει να είναι αυτόνομη και να κυβερνάται από μόνη της

Καντίρ Τοπμπάς
Freepen.gr - Άναψε φωτιές ο Δήμαρχος Κωνσταντινούπολης, Καντίρ Τοπμπάς υποστηρίζοντας πως θέλει την Κωνσταντινούπολη να κυβερνάται από μόνη της χωρίς την παρέμβαση από οπουδήποτε αλλού».

Ο Τοπμπάς, δήμαρχος της
Κωνσταντινούπολης και προσκείμενος στο AKP έκανε τις παραπάνω δηλώσεις στην περιοχή Buyukcekmece κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την προώθηση της εκστρατείας υπερ του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα της 16ης Απριλίου για τη συνταγματική μεταρρύθμιση.

Στην υπεράσπιση των συνταγματικών μεταρρυθμίσεων που πρότεινε η ΑΚΡ, ο Τοπμπάς είπε:

«Χρειαζόμαστε μια ευέλικτη δομή. Εμείς, ως Συμβούλιο της Κωνσταντινούπολς θέλουμε να διευρυνθούν οι δυνάμεις μας. Στην πραγματικότητα, θέλουμε Κωνσταντινούπολη να είναι αυτόνομη»

Και προσέθεσε:

"Ως δήμαρχος τις τρεις τελευταίες θητείες, έχω δει ότι, αν οι νόμοι ήταν διαφορετικοί θα μπορούσαμε να είχαμε επιτύχει πολύ περισσότερα. Τι θέλω; Λέω ότι η Κωνσταντινούπολη θα πρέπει η ίδια να κυβερνάται και να αποφασίζει από μόνη της δίχως παρεμβάσεις. Είναι αυτό λάθος;»

Δεν ξέρουμε αν είναι λάθος, αλλά θα περιμένουμε να δούμε τι κατάληψη θα έχει ο Δήμαρχος Καντίρ Τοπμπάς...
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail