Γκάμπριελ για Τουρκία: Δείχνουμε ανοχή, αλλά δεν είμαστε ηλίθιοι. Ξεπεράσατε τα όρια!


Freepen.gr - «Δείχνουμε ανοχή αλλά δεν είμαστε ηλίθιοι» σχολίασε ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών, ο Ζίγκμαρ Γκάμπριελ στην εφημερίδα Passauer Neue Presse σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Ερντογάν περί "ναζιστικών πρακτικών της Γερμανίας". 

 Ο Γκάμπριελ αναφέρει ότι ακόμη τόνισε σαφέστατα στον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ότι οι δηλώσεις Ερντογάν ξεπέρασαν τα όρια.

«Όταν τους αποκαλούν ναζί, δεν τους αρέσει. Διαδηλώνουν την αλληλεγγύη τους. Ιδιαίτερα η Μέρκελ. Όμως καταφεύγεις αυτή τη στιγμή σε ναζιστικές πρακτικές» είχε αναφέρει ο Ερντογάν σχολιάζοντας το μπλοκάρισμα των τουρκικών προεκλογικών συγκεντρώσεων υπέρ του ΝΑΙ στη Γερμανία.

Τέλος την άποψη ότι «η Τουρκία εξελίσσεται σε απολυταρχικό κράτος» εξέφρασε ο πρόεδρος των Σοσιαλδημοκρατών, Μάρτιν Σουλτς στην κρατική γερμανική τηλεόραση ARD.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail