Η ιστορία της Πολεμικής Αεροπορίας ζωντανεύει ακόμη περισσότερο - Ποιοι θρύλοι μετακομίζουν στη Βάση Δεκέλειας

Η Πολεμική Αεροπορία (ΠΑ), με σκοπό την ανάδειξη της ιστορίας της, εμπλουτίζει την συλλογή των εκθεμάτων του Μουσείου της που βρίσκεται στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι, όπως τα επετειακά αεροσκάφη Α-7E «Όλυμπος» και «Τίγρης», ενώ αναμένεται σε σύντομο χρονικό διάστημα και η μεταφορά αεροσκάφους RF-4E.

Όραμα του Μουσείου είναι να προσφέρει στον επισκέπτη ένα  ταξίδι στις σελίδες της ιστορίας της ΠΑ μέσα από τα αεροσκάφη της, που διαχρονικά αποτέλεσαν το μέσο της ισχύος της, καθώς και από πλήθος άλλων εκθεμάτων που χρησιμοποιούνταν για την εκπλήρωση της αποστολή της.
Τα εκθέματα του Μουσείου παρουσιάζονται, μέσα από πλούσιο φωτογραφικό υλικό, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑ στη διεύθυνση https://www.haf.gr/history/museum.

Το Μουσείο είναι ανοιχτό για το κοινό:
  • Σάββατο – Κυριακή (πλην επίσημων αργιών):
    • 10:00 έως 16:00 κατά την περίοδο ισχύος χειμερινής ώρας (τελευταία προσέλευση 15:00).
    • 10:00 έως 18:00 κατά την περίοδο ισχύος θερινής ώρας (τελευταία προσέλευση 17:00).
  • Εργάσιμες ημέρες (μόνο για ομάδες – μαθητές – συλλόγους), κατόπιν προσυνεννόησης τέσσερις (4) ημέρες νωρίτερα, στα τηλέφωνα του Μουσείου, από 08:00 έως 14:30 με ώρα τελευταίας προσέλευσης στις 13:30.
  • Επίσημες αργίες: Κλειστό


Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...