Πώς θα κρατήσεις για περισσότερες ημέρες το ψωμί σου φρέσκο

Αναδημοσίευση από: queen.gr

Ανήκεις και εσύ στην κατηγορία όσων δεν επισκέπτονται σε καθημερινή βάση το φούρνο της γειτονιάς του; Μαζί σου θα σηκώσω το χέρι. Το πρόβλημά, λοιπόν, που αντιμετωπίζουμε είναι ένα και άκρως σημαντικό. Πώς θα κρατήσουμε περισσότερες ημέρες το ψωμί μας φρέσκο; Γιατί συγγνώμη κιόλας αλλά πόσο κιμά να φτιάξουμε με το μπαγιάτικο ψωμί;

Λοιπόν, άκουσέ με προσεκτικά και ακολούθησε τις συμβουλές μου.

Κόψε το ψωμί που δεν πρόκειται να καταναλώσεις σε φέτες, τοποθέτησέ της σε ένα ταψί και βάλε τις στην κατάψυξη. Άφησέ τις εκεί για δύο με τρεις ώρες και μετά συσκεύασε την καθεμία ξεχωριστά σε ένα διάφανο σακουλάκι. Έπειτα, τις καταψύχεις ξανά και κάθε φορά ξεπαγώνεις όσες φέτες πρόκειται να καταναλώσεις. Προσοχή, το ψωμί πρέπει να το αποψύξεις αρκετές ώρες, πριν την κατανάλωση ώστε να αποκτήσει ξανά θερμοκρασία δωματίου.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail