«Αν πάμε στη Δραχμή, θα έρθει ο Γκοτζίλλα να μας καταπιεί - Πως πρέπει να γίνει η μετάβαση δίχως 40ρηδες συνταξιούχους»

Freepen.gr - Καλεσμένος του Σπύρου Χαριτάτου στην εκπομπή "Γιάφκα" στον Alpha 9.89 ήταν ο οικονομολόγος - ομότιμος καθηγητής και συνεργάτης της προσπάθειάς μας, Θεόδωρος Κατσανέβας συζητώντας διεξοξικά το ζήτημα του νομίσματος και την επιλογή της μετάβασης στη Δραχμή.

Αφού ο γνωστός καθηγητής διακωμωδεί την τρομοκρατία περί Δραχμής λέγοντας πως «θα έρθει ο Γκοτζίλλα να μας καταπιεί» αναλύει τα αίτια της τραγωδίας, περιγράφει την οικονομική πραγματικότητα που έχει δημιουργηθεί με το ευρώ και αναφέρει τον προσεκτικό τρόπο με τον οποίο πρέπει να γίνει η μετάβαση στο εθνικό νόμισμα.

«Το νόμισμα δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά το μέσο για να μπορέσουμε να ανακτήσουμε τη χώρα. Η περιπέτεια που ζήσαμε ίσως είναι χρήσιμη για να διορθώσουμε τα λάθη του παρελθόντος όπως το να έχουμε συνταξιούχους των 35 και 40 ετών».

«Το χειρότερο όλων» υποστηρίζει ο καθηγητής είναι ότι συνεχίζοντας στον παρόντα δρόμο και μετά από οκτώ χρόνια τραγωδίας «δεν υπάρχει ελπίδα».

Η ενδιαφέρουσα συνέχεια στην εκπομπή του κ. Χαριτάτου. Ακούστε και την άποψη η οποία επιμελώς δεν έχει βήμα έκφρασης στα ΜΜΕ και αναρωτηθείτε γιατί να συμβαίνει αυτό.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail