Τσαμπουκά στα Μιράζ βρε Μεμέτια; Ακόμη τους κυνηγάνε οι «Δελτάδες των 2000-5»

Αναδημοσίευση από: veteranos.gr

Βρήκαν χώρο στο Αιγαίο και πήγαν να το παίξουν τσαμπουκάδες στο έβγα από το Ελληνικό FIR Αθηνών…Δυτικά της Χίου τα δύο Τούρκικα F-16 και με αναστροφή πήγαν να το παίξουν σκληροί, μόνο που εδώ σήμερα ήταν τα Μιράζ 2000-5 της 331 Μ ,που είχαν απογειωθεί από την ετοιμότητα της Σκύρου και είναι Άσσοι στις αναχαιτίσεις!

Οι «Δελτάδες των Μιράζ είναι γνωστοί σαν τα τα Δίλιτρα της Ελλάδος» ‘όπως αποκαλούνται εκτός από την μεγάλη εμπειρία ,έχουν και στα χέρια τους ένα από τα καλύτερα μαχητικά στο κόσμο στις κλειστές αερομαχίες και είναι άγνωστο σαν μαχητικό από τους Τούρκους χειριστές ,Με το αποτέλεσμα να είναι γνωστό πριν τη εμπλοκή!

Δύο φορές τα Τούρκικα οπλισμένα μαχητικά F-16 επιχείρησαν αναστροφή αλλά στην ουρά τους κόλλησαν τα Ελληνικά Μαχητικά και νικήθηκαν κατά κράτος από τους Χειριστές των Ελληνικών Μιράζ 2000-5 της 331Μ

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 17η ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 1 (2 α/φ)

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 1 CN-235

ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 3

ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 2

ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 2

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 2 (από τον σχηματισμό)

ΕΜΠΛΟΚΕΣ : 1

ΠΕΡΙΟΧΗ : ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ

Τα ανωτέρω α/φ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...