ΜΙΝΙ… ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ – Τα δύο «νέα» πρωτοπαλίκαρα του Αλέξη, ο «φευγάτος» Παππάς και οι συγγραφείς των non papers…

Αναδημοσίευση από: crashonline.gr

Ένα νέο σκηνικό έχει «στηθεί» στο Μέγαρο Μαξίμου, ιδιαίτερα μετά τον ανασχηματισμό, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας έχει δίπλα του νέα «στελέχη», τα οποία εμπιστεύεται απόλυτα.

Ειδικότερα, δίπλα του βρίσκονται περισσότερο ο Δ. Τζανακόπουλος και ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Χρ. Βερναρδάκης. Σύμφωνα με τον βηματοδότη, ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Μιχ. Καλογήρου βρίσκεται πολύ κοντά στους δύο υφυπουργούς (και στον Πρωθυπουργό) ενώ ακολουθεί (πιο πίσω όμως) ο μέχρι πρότινος πρωθυπουργικός οικονομικός σύμβουλος, προαχθείς προσφάτως σε υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ Δ. Λιάκος.

Σημαντική επιρροή στο Μαξίμου εξακολουθεί να έχει και Φρ. Κουτεντάκης (αυτού ήταν η πρόταση για τη 13η σύνταξη). Σταθερός στη θέση του δίπλα στον κ. Τσίπρα ο Αλέκος Φλαμπουράρης, ενώ από το Μαξίμου (αν και συμμετέχει στον πρωινό καφέ) όλο και απομακρύνεται ο Νίκος Παππάς.

Στους στενούς συνεργάτες του κ. Τσίπρα περιλαμβάνεται και το δίδυμο Θ. Μιχόπουλου και Αγγ. Τσέκερη (συγγραφείς των περίφημων e-mails και non papers).
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail