Χρυσόγονος: Δεν αρκεί μία αξιολόγηση, τέλος χρόνου τον Ιούνιο!

Η αξιολόγηση δεν προλαβαίνουμε να κλείσει το πιθανότερο Μάρτιο και Απρίλιο και θα εμπλακούμε στις προεκλογικές εκκρεμότητες των άλλων χωρών της Ε.Ε., λέει ο Κώστας Χρυσόγονος στον 9.84, υπογραμμίζοντας ότι τον Ιούνιο αν δεν υπάρχει κλείσιμο αξιολόγησης η χώρα θα βρεθεί σε οικονομικό πνιγμό.

Αλλά χρειάζεται αμέσως μετά να περάσει και την επόμενη αξιολόγηση για να έχει ελπίδα το 2018 να βγει στις αγορές.

Σε άλλο σημείο επισημαίνει ότι «Όταν δανείζεσαι από κράτη, μετατρέπεσαι σε υποχείριό του και παρία» και πως ήταν τραγικό λάθος που μπήκαμε τότε στο ευρώ.

Είμαστε σε ένα αεροπλάνο όπου την ώρα που οι επιβάτες του μας δέρνουν, δεν ανοίγεις την πόρτα να πέσεις και χωρίς αλεξίπτωτο, είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι η χώρα δεν σηκώνει εκλογές και όποιος το υποστηρίζει απλά δεν καταλαβαίνει ότι η χώρα δεν θα προλάβει καν να μπει σε προεκλογική περίοδο γιατί θα έχει χρεοκοπήσει.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail