Πέραμα - Αίτηση μεταγγραφής δεκάδων μαθητών λόγω των προσφυγόπουλων - Κατηγορούν την κυβέρνηση για ρατσισμό σε όλους

Freepen.gr - Σημαντικές εξελίξεις στο Νέο Ικόνιο του Περάματος καθώς από τους 122 μαθητές του Δημοτικού, οι γονείς 70 παιδιών κατέθεσαν αίτηση μετεγγραφής.

Το ίδιο συνέβη και για τα 16 από τα 30 παιδιά του νηπιαγωγείου, ο Σύλλογος Γονέων του οποίου έστειλε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Συνέντευξη Τύπου Συλλόγων Γονέων Νέου Ικονίου Περάματος: "Ζητήσαμε τη μετεγγραφή των παιδιών μας σε άλλα σχολεία"

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 12.00 ξενοδοχείο Cavo D' Oro - Αλ. Παπαναστασίου 19 Πειραιάς

Ο Σύλλογος Γονέων Νηπιαγωγείου Νέου Ικονίου Περάματος και οι λοιποί γονείς αποφασίσαμε να ζητήσουμε την άμεση μετεγγραφή των παιδιών μας σε άλλα σχολεία της περιοχής, από την στιγμή που δεν έγιναν δεκτά τα αιτήματά μας από την Πολιτεία.

Την απαίτησή μας αυτή υποστηρίζει η συντριπτική πλειοψηφία των Γονέων και Κηδεμόνων.

Καλούμε:

Όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (τηλεοπτικά, έντυπα και διαδικτυακά)
Όλους τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων της Αττικής
Όλα τα Πολιτικά Κόμματα της Ελληνικής Βουλής

Σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσουμε αυτό το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 12.00 στο ξενοδοχείο Cavo D' Oro (Αλ. Παπαναστασίου 19, Πειραιάς) όπου θα παρουσιάσουμε επίσημα τις θέσεις και τα αιτήματά μας, τα οποία έχουν σκοπίμως διαστρεβλωθεί από τα ΜΜΕ.

Δεν αντιμετωπίζουμε ρατσιστικά κανέναν άνθρωπο και πάνω απ' όλα κανένα παιδί. Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει ρατσιστικά όλους εμάς, τους πολίτες που διεκδικούμε τα στοιχειώδη για εμάς και τις οικογένειές μας.

Για τον Σύλλογο Γονέων Νηπιαγωγείου Νέου Ικονίου Περάματος
Ο Πρόεδρος

*** Νεώτερη ενημέρωση > Με μήνυμά του ο Σύλλογος Γονέων στις 3/2/17 το απόγευμα ενημερώνει ότι η Συνέντευξη Τύπου Συλλόγων Γονέων Νέου Ικονίου Περάματος, που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Cavo D' Oro ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail