Ασαντ: Ο Τραμπ είχε κάθε δικαίωμα να κλείσει τα σύνορα - Τύποι με πολυβόλα που σκότωναν κόσμο, τους βλέπουμε ως πρόσφυγες στην ΕΕ


Στρατής Μαζίδης

Την απόφαση του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ σχολίασε ο Σύριος πρόεδρος, Μπασάρ αλ Ασαντ υποστηρίζοντας σχετικά με τον αποκλεισμό των Σύριων προσφύγων ότι κάθε χώρα έχει το δικαίωμα να ορίζει τους κανόνες εισόδου στην επικράτειά της.

Ως προς το αν θεωρεί την κίνηση αυτή σωστή ή λάθος, ο Ασαντ απέφυγε να απαντήσει σχολιάζοντας ότι αποτελεί εσωτερικό ζήτημα των ΗΠΑ.

Ωστόσο έκανε μια σημαντική επισήμανση λέγοντας ότι στο διαδίκτυο μπορούμε να βρούμε φωτογραφίες τρομοκρατών οι οποίοι φέρουν πολυβόλα σκοτώνοντας ανθρώπους και μετά τους εντοπίζουμε ξανά σε άλλες εικόνες ως φιλειρηνικούς πρόσφυγες στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε παλαιότερα δημοσιεύματα στη Freepen.gr όπου ξένες μυστικές υπηρεσίες (ακόμη και η ΜΙΤ!) ανέφεραν το γεγονός πως τζιχαντιστές αναμειγνύονταν με τα προσφυγικά κύματα στα σύνορα Συρίας - Τουρκίας, τα οποία περνούσαν ανενόχλητοι συνεχίζοντας την πορεία τους μέχρι την κεντρική Ευρώπη.

Τέλος υπήρχαν δημοσιεύματα στο γερμανικό τύπο, τα οποία είχαμε μεταφράσει όπου Σύριοι πρόσφυγες στη Γερμανία αντίκρυζαν αναστατωμένοι ανθρώπους οι οποίοι είχαν διαπράξει φρικαλεότητες στη Συρία και εξαιτίας των οποίων αναγκάστηκαν να φύγουν για να τους ξαναδούν μπροστά τους.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail