Πάψε πια Αντιγόνη τις φωνές, γιατί μας κούρασε ο θρήνος σου!

Νεκτάριος Ρούσσος

Πάψε πια Αντιγόνη τις φωνές, γιατί μας κούρασε ο θρήνος σου! Δεν κουράστηκες τόσες χιλιάδες χρόνια να κλαις, για έναν αδερφό; Γιατί εμείς, ξαφνικά ανακαλύψαμε, ότι βαρεθήκαμε να σε ακούμε!

Εμείς θέλουμε να "πάμε μπροστά" κι εσύ μας κρατάς τόσο πίσω... Τι θέση έχει η αγάπη για τα αδέρφια μας, η αγάπη για την πατρίδα μας, ο σεβασμός στις παραδόσεις των πατέρων μας, στην Ελλάδα του 2017;; Κλαις πάνω από ένα κουφάρι και τολμάς να τα βάλεις με την εξουσία, με τους δυνατούς του κόσμου! Ανόητη...Πάλιωσες!

Μα κι ο Περικλής τα ίδια, κι αυτός για νεκρούς μιλάει στον Επιτάφιό του. Σήμερα μιλάμε στα παιδιά μας για την διατροφή, τις εξαρτήσεις και τις έμφυλες ταυτότητες... Σήμερα προοδεύουμε... Σήμερα χτίζουμε νέους Παρθενώνες...

(Για την ιστορία να πούμε, ότι το Υπουργείο Παιδείας αρχικά είχε αποφασίσει την κατάργηση της διδασκαλίας της Αντιγόνης του Σοφοκλή και του Επιταφίου του Θουκυδίδη, δύο αριστουργήματα της Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας,που εμπεριέχουν όλες τις διαχρονικές αξίες του ελληνισμού και διδάσκονται σε όλο τον κόσμο!)
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail