ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRUMPMOBILE – Με αυτό το όχημα θα κινείται ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ

Αναδημοσίευση από: crashonline.gr

Η ανάληψη των επίσημων καθηκόντων του Ντόναλντ Τραμπ θα συμπέσει με το ντεμπούτο της… πανοπλίας του, όπως αποκαλείται το θωρακισμένο όχημα του Προέδρου των ΗΠΑ.

Όπως και το «κτήνος» του Ομπάμα, η νέα λιμουζίνα του θα είναι υπερπλήρης, πολυτελής, ασφαλής, αλλά και με τις προμήθειες έκτακτης ανάγκης στις αποσκευές της.

Η Cadillac του νέου πλανητάρχη είναι μια ενημερωμένη έκδοση του χλιδάτου μεταφορικού μέσου του πρώην προέδρου.

Θα φορτωθεί με μπουκάλες αερίου, υπερσύγχρονα όπλα, όπως επίσης και φιάλες με το συγκεκριμένο τύπο αίματος του νέου ισχυρού άνδρα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Τόσο οι πόρτες όσο και τα παράθυρα του επονομαζόμενου και «Trumpmobile», είναι σχεδιασμένα να αντέχουν τόσο στις σφαίρες όσο και στις ύπουλες χημικές επιθέσεις.

Το κάτω μέρος του οχήματος είναι καλυμμένο με χάλυβα υπερυψηλής αντοχής προκειμένου να το προστατεύει από τυχόν βομβιστικές επιθέσεις. Υπάρχει επίσης μια δεξαμενή οξυγόνου στο πορτμπαγκάζ, στην περίπτωση που απαιτηθεί να αντληθεί μέσα στην καμπίνα, σε μια πιθανή τρομοκρατική επίθεση.

Η «πανοπλία» κάνει το αυτοκίνητο τόσο βαρύ, που ακόμη κι ο Trump δεν θα είναι σε θέση να ανοίξει τις πόρτες από μέσα μόνος του. Το απόβαρο θα ξεπερνά όπως όλα δείχνουν τους οκτώ τόνους.

Δείτε βίντεο με την προεδρική λιμουζίνα:

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail