Ο χιονιάς καθήλωσε τα τούρκικα μαχητικά και έδεσε τα Πολεμικά!

Αναδημοσίευση  από: veteranos.gr

Το χιόνι που πέφτει ασταμάτητα και στην Τουρκία με αποτέλεσμα στο Αιγαίο να μην υπάρχει Τουρκική δραστηριότητα στους Ουρανούς και τα Μαχητικά των Τούρκων να παραμένουν καθηλωμένα στο έδαφος!
 
67Ακριβώς η ίδια κατάσταση επικρατεί και στην  θαλάσσια περιοχή όπου τα τούρκικα σκάφη δεν τολμούν να βγουν στα ανοιχτά…Ακόμη και τα Σκάφη της Τούρκικης Ακτοφυλακής που όταν έχει μπουνάτσα το παίζουν τσαμπουκά εκ τους ασφαλούς!

Οι Τούρκοι ποτέ δεν ήταν θαλασσόλυκοι ούτε βέβαια πετούν με χαμηλή νέφωση και χιόνι και σπανίως την νύχτα…Αυτό και αν μας λέει πολλά καλό είναι να το κρατήσουμε!

Χαρακτηριστά να αναφέρουμε ότι χθες και σήμερα που τα στοιχεία της φύσεως λυσσομανούσαν στο Αιγαίο οι Τούρκοι δεν απογείωσαν  τα Μαχητικά τους  για εισβολή στο  FIR  Αθηνών!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail