Ραγδαίες εξελίξεις με τη δολοφονία Karlov στην Αγκυρα - Μέσα σε 2 ώρες είχαν σβήσει τα e-mails του εκτελεστή

Στρατής Μαζίδης

Ραγδαίες εξελίξεις όσον αφορά τη δολοφονία του Ρώσου πρεσβευτή στην Αγκυρα, Andrey Karlov κατά τη διάρκεια έκθεση φωτογραφίας από τον Τούρκο αστυνομικό Mevlüt Mert Altıntaş.

Όπως αποκάλυψε η τουρκική Cumhuriyet τα e-mails στο λογαριασμό του Altıntaş στο Gmail διαγράφηκαν όλα μέσα σε δύο ώρες από την επίθεση.

Το στοιχείο αυτό έρχεται να προστεθεί στο ότι οι άνδρες των τουρκικών ειδικών δυνάμεων όχι απλά εκτέλεσαν αλλά κυριολεκτικά γάζωσαν τον Altıntaş, ενώ θα μπορούσαν να τον είχαν τραυματίσει ή αναισθητοποιήσει για να τον συλλάβουν ζωντανό και να μιλήσει.

Είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι ο Mevlüt Mert Altıntaş δεν έπρεπε να επιζήσει και να μιλήσει, ούτε ο ίδιος, ούτε το ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο.

Θα επαναλάβουμε αυτό που έχουμε σημειώσει παλαιότερα μέσω της Freepen.gr, το τουρκικό κράτος (ασχέτως αν γνώριζε ή όχι ο Ερντογάν) είχε ενεργή εμπλοκή στη δολοφονία του Ρώσου πρέσβη. Πιθανότατα αυτοί που τη σχεδίασαν / εκτέλεσαν, είχαν φροντίσει και για τη συνέχεια της αποστολής που ήταν η εξουδετέρωση του δολοφόνου και η εξαφάνιση πιθανών στοιχείων.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail