Τα έπη γράφονται από καρδιές που χτυπούν δυνατά - Deir Ezzor: Οι ήρωες του νέου Στάλινγκραντ

Του Στρατή Μαζίδη

Η μάχη του Ντέιρ Εζόρ μαίνεται. Από τη μία η επί Ομπάμα αμερικανοκινούμενη ISIS για να εκτελέσει τα σχέδια διαμελισμού της Συρίας, από την άλλη ένα χαρμάνι κάποιων απίστευτων στην όψη τύπων, κενταύρων της ερήμου που δίνουν μάχη πόντο με πόντο στο όνομα της ανθρωπότητας και απέναντι σε εκείνους οι οποίοι θεωρούν πως μπορούν να επιβάλλουν τις επιθυμίες τους σε ξένες πατρίδες.

Αναρωτήθηκε κανείς πόσα χρόνια πολεμούν αυτοί οι άνθρωποι για τα αυτονόητα; Πόσο καιρό έχουν να δουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα (όσα υπάρχουν ακόμη); 

Οι μεν υπερασπίζονται πάτρια εδάφη, μητέρες, πατέρες, παιδιά, συζύγους, αδερφές, οι δε υπό το κράτος του captagon βιάζουν, αρπάζουν, σκοτώνουν, λεηλατούν σε ξένη γη.

Ο στρατηγός Hassan Mohamed παρακολουθεί το μέτωπο στις πρώτες γραμμές της μάχης για τον έλεγχο του κοιμητηρίου του Deir Ezzor.



Τα παιδιά της 17ης Μεραρχίας στις πρώτες γραμμές στη μάχη γύρω από το κοιμητήριο.





Ο στρατηγός θρύλος, γνωστός και ως εξολοθρευτής των τζιχαντιστών, Issam Zahreddine με τα παληκάρια του στην πρώτη γραμμή στο κοιμητήριο. (22/01/2017)





Τα ρωσικά στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-22M3 κατά τη σημερινή τους επιχείρηση όπως δημοσίευσε νωρίτερα η Freepen.gr.



Ο στρατός επιχειρεί παράλληλα στο έδαφος.





Και τιμή στους νεκρούς που πολέμησαν μέχρι τέλους το φασισμό και τον ιμπεριαλισμό

Ο Στρατηγός Abdulrahman Mohammed Shaf'a από την Qara στημ AlQalamoun.


Ο Abdulfattah AlSa'awi



Ο Houssam Saleh AlSoulaiman από το χωριό AlMourai'eh village του Deir Ezzor


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail