Μηδένα προ του τέλους μακάριζε - Κάποτε στις φλέβες του Ακη έρεε χρυσός και τώρα τον ρουφάνε κοριοί

Φωτογραφία: Από δημοσίευμα της Real News στις 03/04/2016
Freepen.gr - «Μηδένα προ του τέλους μακάριζε» συνιστά το γνωστό αρχαίο ρητό βρίσκοντας τέλεια εφαρμογή στον άλλοτε πανίσχυρο άνδρα του ΠΑΣΟΚ και παραλίγο πρωθυπουργό της Ελλάδας, Ακη Τσοχατζόπουλο.

Ο 77χρονος τρόφιμος των φυλακών Κορυδαλλού τα τελευταία χρόνια φαίνεται πως ζει εφιαλτικές στιγμές.

Ο Δήμος Βερύκιος αποκαλύπτει στην πρωινή εκπομπή του Alpha:

«Δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από τις φυλακές Κορυδαλλού. Τηλεφώνημα από έναν ποινικό - μεγάλο όνομα. Μου είπε το εξής: "Εγώ σας προειδοποιώ, ο γέρος θα πεθάνει μέσα στο κελί και θα πεθάνει σαπίζοντας! Είναι ντροπή σας, εσείς οι έξω που τον αφήνετε σε αυτά τα χάλια και δεν λέτε μια κουβέντα". Τηλεφωνώ και μαθαίνω ότι τα πόδια του Άκη αιμορραγούν!»

Αλλά και ο συνήγορός του, κ. Ιωάννης Παγουρόπουλος δήλωσε στα  Αποκαλυπτικά του E:

«Τα αγγειακά του προβλήματα έχουν φτάσει στο σημείο να έχουν πρήξει τα πόδια του, να σπάσουν οι φλέβες και ό,τι κι αν φορέσει, κάλτσες ή παντόφλες, σε διάστημα 10 λεπτών γίνεται μούσκεμα από το αίμα και το πύον και οι κοριοί που υπάρχουν στη φυλακή βρίσκουν πρόσφορο έδαφος. Οι φλέβες του είναι γεμάτες κοριούς (…) ο άνθρωπος αυτός πρέπει να ζει σε ένα αποστειρωμένο περιβάλλον μέχρι να επανακάμψει».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail