Και πάλι οι Ενοπλες Δυνάμεις καλούνται στα δύσκολα - Το αρματαγωγό "Λέσβος" πάει Λέσβο

Freepen.gr - Για άλλη μια φορά καλούνται οι Ενοπλες Δυνάμεις και εν πολλοίς οι στρατεύσιμοι να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά του προσφυγικού - μεταναστευτικού που άναψαν στελέχη της κυβέρνησης δίχως να λογαριάσουν τις συνέπειες.

Αυτή τη φορά και μετά την κατακραυγή για τις συνθήκες στον καταυλισμό της Μόριας λόγω του χιονιά, είναι το Πολεμικό Ναυτικό που ανέλαβε να κάνει τη δουλειά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου: 

Μετά από επικοινωνία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα με τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, αποφασίστηκε να αποσταλεί άμεσα στη Λέσβο ένα πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού, πλήρως εξοπλισμένο, προκειμένου να φιλοξενήσει όσους πρόσφυγες και μετανάστες βρίσκονται αντιμέτωποι με τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Ως εκ τούτου το αρματαγωγό "Λέσβος" του πολεμικού Ναυτικού αποπλέει απόψε (10/1) από το ναύσταθμο της Σαλαμίνας με προορισμό τη Λέσβο προκειμένου να φιλοξενήσει περίπου 500 πρόσφυγες, σε υλοποίηση της απόφασης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα μετά την επικονωνία του με τους υπουργούς Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα και Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο.

Στο αρματαγωγό φορτώνονται κρεβάτια, σόμπες και στρώματα για την υποδοχή και φιλοξενία των προσφύγων. 

Το "Λέσβος" θα καταπλεύσει στο λιμάνι του νησιού το μεσημέρι της Τετάρτης.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail